Vad gör ni här?

NU släpps det, the bomb. Era favoriter är tillbaks, nu mera hittar ni mej här!


http://emmaohelin.blogg.se




W


nu drar jag t skolan :*


Jag lever!


update: ute i regnet

Sitter ute i regnet och fryser ihjäl. Får sms om att jag ska komma hem. bara fuck no. Är så jävla trött på skriik och slit. Slutade med att jag bröt ihop, slängde en tallrik i golvet som gick i 1000 bitar gick över glaset fick en glas bit i foten tog jackan skrek någoot som jag inte minns och nu sitter jag här...helt ärligt tror jag ingen skulle märka om jag kom hem igen.

chillin at the lesson


Morgon.

God morgon alla fina♥ Ska nu äta frulle, hade bad clothes day idag. Garderoben är proppad men inget passade. Har en tunn tröja på mej men det känns som att den ska kväva mej...det är inte en molning onsdags tröja haha :( så i eftermiddag bär det av till erikslund. Nya t-shirts och linnen ska inhandlas. men först hem och plugga. Gillar inte onsdagar. Och föressten så ska dom åka in och kolla Calypso idag, så håller tummarn a för att det inte är något allvarligt och att hon kommer bli bra! ush min förkylning är inte rolig. it kills me. men aja, nu ska jag dra till skolan, ciao♥


foto: Ida Husell

All the words we never say.



you were  my fucking everything...
(vet att formatet e cp)

Gör detta till en bra vecka.

Hitills har denna vecka vart bra. Fortsätter den genom att cykla till skolan imorgon. Dock sägs det att det ska komma snö på lördag. Men då får jag seriöst ett utbrott kommer gå ut och skjuta nån random av ilska...  om det blir för blött i paddocken så blir träningarna inomhus och jag vill träna ute. jaja hoppas de inte kommer nå! Torsdag ska jag rida Zelma, och fredag ska hon tömköras. Nu ska jag börja klippa ihop en film. ses♥


good damn boy you are so fucking best.

chillination


Löshår?

Ella.P om Please god give me long hair.:
Har du skaffat löshår? ;)

SV; Nope, det där är mitt riktiga hår. Har satt uåå det så att det ser långt ut! ;)





Så långt är det när jag har vanlig tofs.

Please god give me long hair.






Saker




haha, va fult det såg ut på bilderna. Men ska byta ut luddet, mot mitt ;)




hööks.

Nu är allt klart för idag. Nu ska jag bara ta min pw och sen ett bad. vilket ska bli skönt. Men var ju på hööks vid lunch, fick med mej ett träns och en martingal hem. Ni får se sakerna sen :) 

nu ska jag ut och gå.


nuu

Hejsan, att jobba kemi direkt på morgonen var ingen bra idé, då jag sov var 10 minut typ , haha ;) Så började med matten vid halv 11.  Nu ska jag göra mej iordning sen åka tilll hööks, efter det tänkte jag ta en power walk. pallar jju inte att springa, kan inte andas eller gå efter att jag sprungit så en prommis blir bättre. Sen tänkte jag ta ett långt bad, med ansikts mask och hela tjossan :*  sen fortsätta med pluggandet.


kommer sakna min bästa när vi slutat 9:an sen♥♥♥♥♥
ha en bra dag. puss.

Nyfikna?

Sorry, men den tiden som inte läggs på skolan läggs mästa dels på ************
Det kommer ut på fredag/lördag. your favorites are back


Plugg.

Hejsan, har mycket plugg nu. har även tagit tag i skolan mer nu. jobbade direkt när jag kom hem från skolan, och intog sedan sängen för att kolla bb, vilket jag gör nu, eller ah det är paus.  Imorgon ska jag ju inte till skolan, men jag är ledsen. förvänta er inte mer uppdatering för jag kommer inte hinna med s mycket

Ska gå upp vid 9, och göra ett arbete i kemi, sen vid 10 ska jag börja med matte, vid 11 ska jag till hööks och donken och sen fortsätter jag dagen med hk, so, engelska och konsthistoria.

Hade tänkt mej stallet, men får se hur det blir. Hatar att jag inte har tid just nu. Vill hinna med allt men det är svårt. Är dessutom dunder förkyld och vill bara sova hela tiden. ska försöka ha ett skönt lov även om det är svårt.då jag har saker jag måste göra, eller ah plugga matte igentligen. Ska se om jag kan plugga fredag,lördag, söndag och sen få ha LOVLOV i 5 dagar och sen plugga matte lördag, söndag och sedan ha en skön sista dag på lovet. ska försöka planera allt efter att jag har kollat färdigt på bb.



Fuck it jag gör vad jag vill! inte långt kvar nu!

Längtar verkligen tills denna skit är över, när betygen är satta säger jag fuck it och gör vad jag vill.ska bli så skönt! fatta lixom, gå i skolan utan krav, rena rama lyxen, göra lite vad man vill, behöver inte tänka på vad man säger för betygen är satta och jag kommer never tbx. Och tiden utanför skolan kommer ligga i stallet och på hästarna. Då, det är då jag kan börja älska livet igen, haha hatar mitt liv över vintern, sommaren, veckorna innan lovet, LOVET och veckorna efter, leker livet så jävla lätt. Och dessutom blir det ny skola efter sommaren, ny start, starkare än någonsin. Och dessutom är det då man får en andra chans, nu vet man hur man inte vill vara det är väl så man är nu. Man satte sin possition i början av 7:an, den sitter kvar. Men skulle hällre flytta bak, höras lite mindre och lägga tid på skolan när jag väl är där, inte typ " åh en stol med hjul, vem vill köra mej? :D "

Jag kommer gå ut med minst G i alla ämnen ja! Trots att jag har IG varning i två ämnen, så ska jag det för det har jag bestämt mej för. Eller sy skiten bryr jag mej igentligen inte om för hon e orättvis och tycker inte om mej, men någonstans djupt där inne har hon äl trots allt ett hjärta? Så inte kan hon sätta IG på lilla mej när jag redan har ett ämne för lite och dessutom jobbar på lektionerna, GÖR EXAKT SAMMA SAK OCH HAR GJORT HELA TIDEN OM INTE MER SOM EN SOM SKA FÅ VG DENNA TERMIN.

Men hata mej förfan inte bryr jag mej, sista dagen kan jag visa hur mycket jag hatar dej om du vill? ;)
Eller nej, sänker inte mej själv till dagis nivå som henne på 60+
Och matten, har alltid vart sämst på matte glömmer allt på en timme.  Men det gör inge, klarar detta nu sen så ska jag nog överleva. Vad händer lixom, ingen kommer komma och skjuta mej för att jag suger på matte så jag tar det rätt chill.

Och never i mitt liv kommer jag ha andvändning av potesnter och ekvablationre och vad nu skiten heter.  snälla rara försök leva i 2012 det finns miniräknare nu, that´s it. Inte svårare. Sen kan jag berätta något mer ni dumma stenålders människor inte vet, dom hon till och med skaffat miniräknare i mobilerna, och vad är ju en mobil, jo det är en telefon. Och den kan man ringa och sms:a med. ba så ni vet!

Neä, chilla är vad jag ska göra när betygen är satta!

Lovet.

Första helgen sover jag ju hemma.

Sen på måndagen så ska jag färga håret sen blir det väl antagligen stallet, brukar hamna där. SEn sover Zara här. På tisdag är det hoppträning med Thomas, och sen sover Zara hos mig igen, på onsdag är det hoppträning med Zelma och sen sover jag hos Zara, på torsdag ska jag rida Zelma, och Thomas ska bada. Och på fredag är det tävling med Thomas. Och lördag ska båda få ta det lite lungt, bara lite skritt och trav. och på söndag ska jag väl rida Zelma tror jag. På måndagen har jag för mej att det var något jag skulle göra men kommer inte ihåg vad. jaja, sen kommer det säkert hända massa mer men detta är spikat.



min fina tjejjjju<3

This week

Måndag - nå cp dag i skolan, inga lektioner, chill med idiotiskt, sen hem och plugga, har en bild uppgift och matte jag behöver göra.

Tisdag - stannar hemma, kanske åker ut till stallet om jag får allt gjort på dagen. Ska höra med Eliinii♥ Om det inte blir allt för sent hinner vi kanske rida My :)

Onsdag - Vanlig skoldag, hem och plugga. jippie...

Torsdag - börjar 10.20 och slutar 15.20 , Ska rida Zelmisen, ska försöka skynda mej så vi kanske kan komma ut.

Fredag - Slutar runt 2. Ska ut och tömköra Zelma, sen bara en helt vanlig kväll. lovlovlov

Lördag - Thomas ska gå dressyr i paddocken. Zelma med.

Söndag - Först rida Zelmis, sen vet jag inte vad som väntar.

det kommer ett inlägg under dagen med planerna för lovet. hold on.








for as long that I´m with you I´ll be alright


- från i lördags

Hejsan, var hos elin hela kvällen, känner att allt bara blir så bra nu för oss båda :D Imorgon händer inget speciellt, ska plugga måndag-tisdag-onsdag. men jag är hemma på tisdag.

Sen torsdag har jag Zelmisen, och ska försöka ta hand om Thomas vilket jag inte hunnit med på torsdagar under vintern då det varit så kallt och äckligt mörkt så man bara vill hem. Men nu ska det funka lite bättre. Sen blir det en skönt hemma helg. Helt själv ska bara ta det lungt, sen blir full fart frammåt med träningar och tävling.
Med blont dummt hår igen, blondes have more fun? ;)
att ha brunt hår har inte hjälpt min hjärna att bli mycket smartare så då kan det lika bra va blont.♥


dock är det ju typ gråblont på denna bilden, så vi tar en annan.

Finaste Zelma.

Bästa Ida fotade ju idag när vi red! Hon är sjukt grym och hon har ju fotat mej flera gånger. Hon är galet duktig och det blir alltid bra bilder!
























d


.N.o.b.o.d.y. .k.n.o.w.s. .y.o.u.

Hejsan alla fina.♥ Började dagen med ett markarbetes pass på Zelma, det gick helt okej, kunde väl gått bättre, men fortfarande inte dåligt! ;) har inte super mycket mer att berätta, trodde vi skulle hoppa men nää, hon va inte såååå pigg idag, men helt normal är hon ju inte ;) Ida var iaf där och fotade och hoppas hon fick någon bra bild på mej och mitt vild djur!

nu ska jag klippa ihop en liten film från idag. så den kommer snart. h.åll u.t!

emma

Har mycket att göra. uppdaterar er senare! sorry...!


I´m back

sorry för dålig uppdatering.

Igår longerade jag Zelma lite i ridhuset och sen sov jag hos Zara, vi gjorde inget speciellt bara hade det allmänt myys. Kollade på bb och nå annat programm sen somnade vi.

Idag gick vi upp tidigt och hade morgon jour, passade även på att mocka och fixa allt till hästarna. Sen åkte vi hem vid halv 10 och sov tills typ kl halv 1. Sen åkte vi ut till stallet igen och grillade med några i stallet. Sen fixade jag vatten och fodringarna till ridskolans hästar. Och sen tog jag in Thomas stod ute och borstade och sen tog jag en barbacka tur, han tyckte det var roligt att få komma ut och galoppa lite efter en hoppvecka. Så vi busade runt lite, men en snällare häst får  man leta länge efter!

Sen red jag Zelmis i paddocken med Michelle och Disco :) Hon gick bra, fortsatta med bytena på "rakt spår" ( vi kan inte gå rakt då vi studsar lite hit och dit) det gick bra med hon tyckte det var lite jobbigt och sparkade ett par gånger. busan.♥

Men jag är verkligen nöjd med båda idag. Super mysig dag helt enkelt ( förutom bråket mellan mej och mamma, som dock uppstår varje dag, vilket gjorde att alla fick höra mej klaga på allt. kulkul för dom! ;) )

Nu ska vi sova, glöm inte ställa om klockorna! Får ju sova en h mindre R.I.P min underbara sov timme ;(

Imorgon blir det hoppning av Zelmis, i paddocken. Grymmaste Ida kommer och fotar så vänta er bilder! ;)

emma

H

Hejsan, nu ska jag packa och byta om. Lunsch med emmsan på pizzerian, sen up till kemin och dricka kola och äta mentos efter misslyckade laborationer ;p avlutade dagen med ett oförberätt engelska prov, PÅ SVENSKA LEKTIONEN. Sen drog jag t Ica med daniel, jonas och august och sen drog jag hem.

nu måste jag packa sen blir stallet och sen sover jag hos Zara!


Nisse




Zelma 22/3


Nu drar jag till skolan i det aaas fina vädret! ;)


Tror snart jag dör av trötthet...eller kanske somnar

Nu har jag fixat filmerna i tidsinställda, och täkte sova ett par timmar. Är fortfarande glad efter dagens lilla "samtals ämne" som jag inte nämnt oppa!  Men ah det kommer ut förr eller senare så ni får veta.

Imorgon åker jag direkt hem efter skolan. Packar och drar sedan till stallet sen sover jag hos Zara. På lördag har vi morgon jour och sen kvällsjour kulkul! Sen sover Zara hos mej, och på söndag blire hoppa Zelma ute för första gången! om det inte regnar.

Och vårens/sommarens/höstens planer är as balla. Ni anar inte allt som väntar.


Håller på med filmer till ER!

Filmerna från ikväll kommer upp på bloggen under morgondagen! ♥


Hejsan lovers.♥

Måste börja detta inlägget med något possitivt! Det är as nice väder! Red i t-shirt idag! Red ju först Nils han var trött och seg, men vi kämpade på och lyckades väl med något bra :) Sen hade jag tänkt rida Dixie men det fick jag inte! :o För att Maria tyckte inte att jag skulle rida 3 hästar. då jag inte orkar det. Fast det håller jag väl med om men det erkännde jag inte då.. :p Så hon vilade. Sen red jag Zelma senare. Hon var pigg men super fin!

Filmer kommer! ;)


på väg t skolan

Hejsan är på väg till skolan nu. Ska ju som ni vet rida Dixie idag. Och helt ärligtska det bli skönr att se att vi växt ifrån varandra, för det vet jag att vi har och speciellt nu under dessa 5 månader jag inte ridit henne. Men detta ska väl bli en bra dag hoppas jag ser ingen andledning till atr set inte skulle bli så. Trots att denna veckan har vart hel knas så ska den avslutas bra, så nu kör vi!

Q/A



svar: Har jag någonsin sagt att jag inte är bortskämd? Ja, men inte här på bloggen.
Och om du läser presentationerna i menyn så står det klart och tydligt att "munsboro ponnyn" inte är min!
Ja, Zelma och Nisse är perfekta en sen då? Vad ska du göra åt saken?
Jag har inte allt bara märkessaker på mej? Jag har en del, men det har jag betalat själv/ fått i julklapp/födelsedags present. Det är inte precis så att mamma åker och köper ett par stövlar till mej för att jag plockat ur diskmaskinen. fan heller. Och mina kameror. DOM HAR JAG KÖPT HELT SJÄLV FÖR MINA EGNA PENGAR.

Så jag ska dela med mej? Blir ditt liv lättare av att jag flyttar in i ett par gråa mjukis byxor och en sunkig tröjja, slänger mina saker på marken i en vattenpöl och hoppar på dom. Låter en och annan vovve eller marsvin tugga på mina kameror. Och slutar rida, säger åt folket att näää, jag vill inte rida på era hästar för dom e för fina... Skulle du må bra då?

Bara för att jag får chansen att rida världens finaste och bästa hästar och väljer att lägga pengar på märkes saker och kameror. Så förändrar det inte den personen jag är? Vad jag än har på mej och vilken häst ja än sitter på så kommer jag alltid vara samma person.


nästan ett halv år.

Jag har inte ridit Dixie ordentligt på 5 månader. Har irdit henne ca 15 minuter på nästan ett halv år. Den som jag red minst 3 timmar i veckan i vanliga fall har övergått till 15 minuter på 5 månader.

tårarna faller.  Kan inte fatta det.


Morgon dagen.

Imorgon börjar jag vid 20 över 10. Allmänt chill dag. Händer inget speciellt under skoldagen. Sen hem och sedan ut till stallet. Ska rida Zelma mitt hjärta, och Dixie där en och annan tår kommer falla </3


första gången jag satt upp på henne efter att ha hoppat på kryckor i 3 veckor. Jag var verkligen överlycklig.

Dagens inköp.






Alla postar bilder på smutsig hästar i min logg idag.



Denna postade Sofia i min logg på Zelma, Sofia hade varit gullig och tagit av Zelma täcket i hagen, och sedan fått order av maria att skicka en bild till mej.



Senare postade jonna denna bild på Calypso som hade sagt att hon ville bli borstad.

töffingar!


open my eyes






Spenderar dagen med Zara.♥

Godmorgon lovers! Vid 10 kommer Zara och Helena och hämtar upp mej, så drar vi till hööks och donken. Stammisar där! Sen åker vi hem hit och hittar på något kul, vi brukar va bra på det! Nu tänkte jag börja göra mej iordning, eller först ska jag slänga iväg ett litet mail till P**********G.

Bjuder på lite bilder på mej och min finaste Zelma.






Forget what you had before. Think about what you have now

Jag saknar oss och blablabla.

Ni är bäst♥






Movie



Vår första vinst- exakt ett år efter att vi startat vår första tävling tillsammans, efter detta rullade allt bara på. Allt gick så sjukt bra!



Tillsammans- gick vi in och gjode vår bästa start någonsin, för att helgen efter debutera ny klass.
Det är när jag tittar på sånna här filmer som jag inser. Vad vi gjorde för varandra.




Orkade inte. :p

haha, orkade inte alls klippa ihop nå utrustnings grejjer. fastnade i lite annat istället.


You light up the sky to show me you are with me.


den som var mitt allt, som jag försöker leva vidare utan. Vänta er lite filmer med lite text till senare!

Nu har jag så här tråkigt.

Så att jag ska sätta mej och klippa ihop lite utrustningsbilder, oooppppaa.

Tjolla hoppsan!

Hejsan, just nu gör jag ingenting. Skönt att va ledig i två dar. eller ah, typ. Imorgon blir hööks med Zara på morgonen, och sen på kvällen blir det hööks och glada med mammi. Nya handskar ska iaf köpas, vilka det blir återstår att se.

Har ju ett par roeckl handskar men dom är borta. På torsdag/fredag ska dom fram. Har letat igenom hela mitt skåp och hela sadelkammaren( inte dom andras skåp då ) men jag kan inte tänka mej att någon har tagit dom. Eller jo, men inte lixom...ah orkar inte förklara. Men med tanke på att det bara är jag som har roeckl handskar på ridskolan så.


Problemet med hanskar är att jag vill ha flera olika att välja mellan. Känner mej väldigt nördig när jag måste ska snygga handskar, haha men varför inte lixom?





Gick hem.

Gick hem efter första lektionen, pallade seriöst inte idag. Pappa kommer snart hem med Pizza, mums. Just nu ligger jag och kollar på gammla Big Brother avsnitt, så kul har jag. jippie.

Nu ska jag äta. hejsanhoppsan! ;)


Varmt på påsklovet?

Förra påsklovet, jag visste inte att det var så varmt förra påsklovet. som ni ser så har jag t-shirt på första bilden och hopptränar i tunntröja. Hoppas det blir samma väder nu om ca 2 veckor.




Musik i öronen, dagen ska gå fort.

Hejsan, vaknade för ett litet tag sen, idag stoppar jag in hörlurarna i öronen och springer ifrån denna dag. Hatar tisdagar. I eftermiddag ska jag med mamma till hööks tror jag, annars händer inget speciellt i detta snöiga oväder...hatar verkligen att det snöar jag som ändå var liiiiiite sugen på¨att hoppa i paddocken på söndag.. :( vilket jag tror Zelma också var, men det kanske hinner försvinna.

Nästa stop blir torsdag. För jag är ledig imorgon så skönt! Då kommer zara hit oh vi hittar på något kul som vanligt.


låtarna är med mej hela natten för att stoppa tårarna och få lite arbete gjort.









Resten av natten.

ska jag plugga, har faktiskt tänkt lägga mig på golvet, skööönt, ska bädda iordning lite mys på golvet. För om jag ligger i sängen kommer jag somna, ska även fixa massa med ..... oppa!
Men just nu orkar jag inte, känner bara krav hit och krav dit. Blir söder stressad av att va i skolan, känna att jag verkligen e sämst, sen hem, plugga ut till stallet, hem plugga, sova några få timmar och sen börjar allt om och jag pallar snart inte mer. Vill bara försvinna från allt.

All denna skoltrött het och stress har börjat gå över styr, är alldeles för stark bland folk, tror inte ens det märks att jag är stressad eller helt pajj på alla håll och kanter. Men så fort jag kommer hem så bara bryter jag ihop och pluggar hela nätterna för att klara av detta. Föräldrarna klagar på att jag måste prioritera och inte sova till längre än 9 när jag är ledig för att jag måste prioritera skolan, men just nu känner jag kanske att jag borde prioritera mig själv först. Men det finns inget som tillåter mej att göra det.

Red ju nisse idag, han var super fin men väldigt pigg, avslutade med en liten serie med små hinder som dom hoppade på lektionen, lät honom bara rulla på och han hoppade väldigt bra faktiskt.!


Nu är det dags att börja plugget, för att kunna göra annat i helgen.


But still you are in my way

Hejsan, nu ska jag plugga lite sen dra till stallet. ska rida med bästa Zara, Jonna har fixat allt så behöver bara rida, lyx! 

Det blåser skit mycket, höll på att blåsa iväg. men nu plugg


beebiis♥

mitt <3


En dag närmare påsklov.

Och något nytt väntar, därefter bra update. håll ut !

förlåt för uppdateringen.

idag red jag Zelma barbacka, det gick super bra! hon gjorde ingenting, ska rida barbacka någon mer dag denna vecka, för det var verkligen mysigt. Nu är det ännu en cp vecka men är dock ledig på onsdag. Och sen i helgen blir det att va med bästa Zara och hoppa Zelma :D sen är det en vecka kvar sen lov! gash galet skönt!


ni anar inte hur mycket denna tjejj betyder för mej♥

har aldrig kallat henne normal och kommer aldrig göra












...


Thomas 17/3


















My 17/3






Vänta er mycket bilder!

Hejsan, kom nyss hem från stallet, började med att åka till Jonna och rida My haha mysiga lilla ponny! ♥
Sen vidare till Myrby och fixade allt. Sen red jag Thomas, det gick väldigt bra faktiskt, finafina killen!♥ Sen när jag hade ridit skrittade jag ut en kortis, och sen red jag Zelma i paddocken och Elin fotade, shit vilket power det var i henne idag! bytena var på månen och när jag samlade ihop henne gick hon super och så fort jag lättade så for hon i väg i värsta traven, så galet häftig! Hon viftade med dom silvriga bootsen idag igen ( läs: hon reste sej ja! ) men jag var lite efter elin fick bild på med men jag ser ut som en kötbulle haha.  Och sen fotade jag elin och Tindra. Nu ska jag börja redigera bilderna så kommer dom sen, elin kommer hit sen och sover här så då får ni Zelma bilderna!

Ses ! ♥


Nu.

Nu ska jag äta frulle och byta om, sen bäre av till Jonna! Idag ska jag sitta upp på My, överlever jag så överlever jag, men det tror jag, hon är säkert snäll! :D Sen vidare ut till myrby och rida Thomas & Zelma, hade tänk att Zelma skulle få komma ut lite men vet inte om jag litar på henne så mycket att jag kan rida ut på henne själv, får prata med maria. För er som inte vet så kan hon explodera, stegra, bocka hoppa skutta och ah hur som. Och ja, vi tror att hennes hjärna är ett ända trassel av sladdar, men hon är helt amazing, med det hjärtat och den ridbarheten!

Men nu måste jag röra mej, hejsvejs!


hoppas lilla kötbullen sköter sej då! ♥

Igår.

Igår så hann jag inte blogga kom hem vid halv 10 0ch då åt jag, sen kollade jag på tv. Men var iaf hos alla hästarna. Men Thomas gick lektion och Sofia hade Nisse.  :) Så jag tömkörde Zelma, eller ryktade länge för att hon skulle bli fin, skit grisan!♥ Fast hon är den av dom som håller sej renast. Men hon var aaas fin! Gick verkligen skit bra! Men emellan åt  stod hon på bakbenen också, har några små resningar på film men efter att jag fixat gjorden efter att den åkt åt sidan så när jag släppte ut henne igen, då ställde hon sej rakt upp! Vet att det är dåligt beteende och blablabla men hon har hållt på med sånt sedan hon var liten och tror inte hon kommer sluta, men galet fin var hon! haha, det vet hon väl om... Ni ska få lite film från igår, men så länge en bild! Fast hon reste sej inte riktigt, eller jo första gången, men annars gör hon hopp, så att hon ställer sej på bakbenen och hoppar frammot, det har inge kul, för när hon hoppar fram så blir det ju automaktiskt att jag tar tag i munnen för att tömmarna inte räcker längre, och jag känner inte för att släppa taget precis då kommer hon ju trassla in sej totalt.

Men hon var väldigt pigg och jag tror att hon tar ut energin så, för det har hon gjort när jag sitter på med, men jag vet inte hur jag ska göra för att hon inte ska bli så pigg för hon har gått dressyrpass igår och sprungit + blivit longerad i måndags, och onsdag & tisdag borde hon sprungit i ridhuset, eller vilat en av dagarna.




Let´s skip the how you been?



more than friends now?

Hemma.

Hemma efter en seg skoldag. Senare blir det stallet och pyssla med melman. Och sen vidare t Jonna för att ta hand om tjejjerna, Dom hade fårr bort skorna från Calypso och hon hade röta på 3 hovar. Nu ska jag äta lite och sen så tror jag att jag åker ut till stallet vid 4 :p


good damn i miss us girl


<3


bra på matte!


Q/A står inte nisse på myrby?

Jo, Nisse står på myrby mars ut sen flyttar han hem till jonna där calypso och my står nu! :)

At engelska lektionen

Sitter på engelska lektionen, efter det matte och sen pizzerian med bästa :P:P:P

Hola fellas.

Hejsan, idag har jag dragit på mej ett par mjukisar och en t-shirt, slapp sådär. Om 3 minuter ska jag åka till skolan, och efter skolan blire stallet ska tömköra/gå en prommis med Zelma och sen kommer elin, och då går vi över till Jonna, om  det inte blivit allt för sent kanske vi hinner rida The little one♥

Nu måste jag gå, blog u lateroo.


todaayy.

Hejsan, kom hem från stallet vid 9 idag. Red Zelma, red runt lite hur som helst och fokuserade bara på att få tbx känslan sen i söndags eftersom hon var så tung och jobbig då, och tro mej hon var tbx, kickade när jag sa åt henne och rejsade när hon fick chansen, sen kom jag och Elin på att vi skulle rida kadrilj, haha vi flyttade, och körde ökningar och samlade lite osv. När vi ökade ( speciellt i traven ) hängde inte Elin och lilla Happy med haha, Zelmas ökade trav är ju to die for och Happys ponny ben hängde inte med då:p men när vi skulle samla i galoppen fick jag rida som fan för att inte komma för långt fram, det var väldigt kul och hästarna gick jättte bra för att vi bara tänkte på vart vi skulle och inte på att dom skulle springa där med böjda nackar och se fina ut, så tänkte jag alltid förut när jag hade Dixie, för hon kunde ju inte, så när jag började på Thomas/Zelma så var det typ det ända jag tänkte på, men nu är det yadii, dom gör ju det auto om man rider rätt. Nu ska Zelma få ta det lite lungt i två dar, eller kanske till och med tre? Imorgon ska jag nog tömköra i paddocken, på lördag ska hon gå en prommis och på söndag med tror jag? hon behöver det nu!


min fina tjejj♥

Igår - Seeing those pictures with you

Hejsan, höll på att fixa bloggen hela kvällen igår och hann inte blogga. Men när jag kom till stallet så började jag fixa åt nisse men han knappt börja förns jag skulle rida Zally med Elin och Zara. Hon var fin, ibörjan gick det inge bra då jag inte ridit henne sen jag bodde på myrby i sommras. Men sen gick hon faktiskt riktigt fint, mysig häst de där!
Sen red jag Nisse barbacka i paddocken, jobbade med vändnings punkterna på volten och då gick han super bra. Och sen gick jag och Elin över till Jonna och tog hand om Lyppsan haha nytt smeknamn och och Lillan. Och mös med dom i typ 2h det behövde dom, haha och mycket skratt åt kossorna på gården! En har pottfrilla, en tant krull och en rak lugg! och en är ås tjock att den inte kommer in genom dörren och var tvungen att stå ute och en fastnade i dörren, då dog jag seriöst. Och en med horn som vill döda mej. Men vi flätade pållarna och gosade mycket med dom, calypso är super mysig och det är My med när hon väl vågar lita på en och inte försöker bitas/sparkas.


Lilla zally efter ridpasset igår.


Liiiite mörkt i paddocken bara, haha fulaste bilden ju, ser as muppigt ut! :p


sötnosarna! Imorgon kommer hovslagaren för att kolla om det går att göra något åt Calypsos hovar. Hoppas verkligen det, fina tjejjen<3

emma

RSS 2.0