Jag trodde inte så många visste något.

Jag har hela tiden trott att ingen vetat att jag haft Dixie, asså visst att andra elever på ridskolan har vetat vem jag är osv, men inte mer än så. Att ingen visste historien. Har märkt att många vet.

Men något jag absolut inte visste eller trodde var att föräldrar till barn på ridskolan, vetaat så mycket hela tiden? Det kommer fram föräldrar som jag knappt sätt, kanske hejjat på random när jag sprungit förbi i stallet. Men det är ju full koll over all! Det kom fram en mamma till mej och frågade, Om varför jag inte hade Dixie längre. Jag hade noll koll visste hon ens att jag existerade? men jo tydligen hon hade full koll på att jag ridit Dixie i 2 år och att det var bottom line nu. Men drog snabbt den viktigaste delen ur sagan. Det kommer förädrar och frågar hur det går. Vilka hästar jag rider nu. Jag rabblar bara upp dessa 3 namn och dom har full koll på vilka det är. Dom flesta iallafall. Och om jag rider Dixie något nu. Svarar bara lite snabbt, nej på den frågan.



Det finns säkert flera där ute som rider på ridskolan och vet vem jag är, läser min blogg osv. Men som jag inte har en aning om. Skypade med några idag, som säkert har följt mej ett tag, men jag har inte vart medveten om det länge alls. Och när jag kollade mobilen idag hade jag fått ett chatt medd på fb om vad jag hette på skype. Det finns en del bilder, folk har gjort.  På den tiden jag hade bilddagboken, haha tider de. Som fortfarande läser min blogg.







men även filmer..









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0