Ingen borde tycka skolan är sämst igentligen?

Men jag tycker ju det? fast vad skulle jag göra istället då? Ligga här och grisa? NONO! Jag vet exakt vad jag skulle göra om jag inte behövde gå i skolan. Och jag antar att ni också vet vad jag skulle göra?
OM jag var rik. så rik så att skulle kunna leva livet lätt som en plätt resten av livet. Jag skulle inte skryta om mina pengar nope, skulle låssas som att dom inte fanns. Men skulle jag andvända dom? OM JAG SKULLE! Jag skulle gå ut 9:an ett måste ju. Men inte bry mej, eller så skulle jag det? bara för att jag hade chansen att inte göra det? Okej, jag skulle nog bry mej, jobba på men lätt åka till stallet varje dag för det skulle ju inte göra något om jag fick ig? Men nu blir det ju samma sak som att jag inte bryr mej? Okej, jag skulle bry mej lika mycket som jag gör idag.

Men även fast jag hade alla dessa pengar så skulle jag leva samma liv tills jag gick ut 9:an. Annars har man väl missat något. ett tonårs liv, åka buss till skolan, gå i skolan, åka hem och göra läxorna, eller umgås med friends. Gå år 1-6 i samma villa område som man bor, för att sedan byta skola. Träffa nya männikor, åka buss till skolan osv. Inte längre  gå hem med bästkompisen fuska sej igenom läxorna och äta glass. Det blir annat. Men när jag gjort det. så skulle jag göra som jag ville. Jo jag skulle köpa en fet gård, Plugga på distans, INTE GÅ I SKOLAN, men ändå läsa. annars är det ju lite no life.

Jag skulle ge folk, erbjudanden och möjligheter jag aldrig fick. Jag skulle kunna servera livet på ett silverfat åt folk. Men det skulle ja inte göra. Vad skulle dom tjäna på det. Det är självklart att jag skulle hjälpa folk att uppnå mål som dom inte skulle kunna klara utan hjälp. Men inget gratis. då menar jag inte att folk skulle typ betala mej att att jag skulle hjälpa dom, men dom skulle få kämpa för det. Och då menar jag det inte på ett elakt sätt. Men ja ni som fattar ni fattar.


HEJHEJ NU SKA JAG GÅ OCH KÖPA EN TRISSLOTT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0